SchoonmaakvisieSchoonmaakvisie
Bericht versturen
(+31) 085-0600512
9:00 uur - 17:00 uur
Hengelo

Ontdek onze Vernieuwde Website met Glasbewassing, Reiniging & Schoonmaak Diensten!

 

 

Wij hebben onlangs onze website laten vernieuwen en hopen u hiermee nog beter van dienst te kunnen zijn. Op de site vindt u allerlei informatie over de diensten die wij aanbieden en u kunt er meteen een vrijblijvende offerte aanvragen voor glasbewassing, reinging en schoonmaak werk bij u thuis of binnen uw bedrijf.

Mocht u iets tegen komen wat niet helemaal duidelijk is of staat uw schoonmaak klus niet tussen onze diensten? Neem gewoon even contact met ons op want wij maken werkelijk alles schoon! Eenmalig of periodiek, kleine of grote klus, wij doen het snel, netjes, professioneel en altijd tegen een zeer aantrekkelijk tarief!

Newer Post
error: Inhoud is beveiligd !