Glasbewassing

glasbewassing

Wij verzorgen dagelijks de glasbewassing van particuliere woningen, bedrijven, scholen , kerken, vveā€™s, etc. Wij werken uitsluitend metĀ goed opgeleide en ervaren medewerkers.Ā Ons motto: wij wassen alles, zolang er maar glas in zit.Ā Vandaag nogĀ een scherpe aanbieding ontvangen? Vraag danĀ nu meteenĀ een gratis enĀ vrijblijvende offerte aan. U ontvangt altijd binen 24 uur een reactie.

Telescopische glasbewassing (osmose) tot 13 meter

Met behulp van een telescopische arm zijn we in staat om ramenĀ op deĀ bovenverdiepingen goed en snel te wassen, zonder dat daarvoor een hoogwerker of steiger vereist is. We maken daarbij gebruik van zogenaamd osmosewater, water dat geen strepen nalaat op de ramen. Het afnemen van ramen is daarom niet langer noodzakelijk, terwijl de kwaliteit van de glasbewassing goed blijft.

Hoogwerker ramen wassen

Voor klussen waar een ladder of onze telescoop niet voldoende is, gebruiken we een hoogwerker. Met behulp van onze hoogwerker kunnen we de ramen en kozijnen van woon- en bedrijfspanden met meerdere verdiepingen of lastig te bereiken plekken goed bereiken en schoonmaken.
schoonmaak

Ramen lappen van binnen en buiten

Uw ramen worden, uiteraard indien gewenst, van buiten en van binnen gewassen. De kozijnen en vensterbanken nemen we hierbij mee. Streeploos, glanzend en stralende schone ramen!

ramenwassen

Glasbewassing voor bedrijven

Een stralend schoon bedrijfspand is het visitekaartje van uw bedrijf. SchoonmaakVisie zorgt ervoor dat uw pand er weer netjes uit komt te zien. Begane grond of enkele verdiepingen.

Gratis prijsopgaaf voor Glasbewassing aanvragen