Huis

huis schoonmaak

Verhuizing of verbouwing achter de rug? Of gewoon behoefte aan een flinke grote schoonmaak? SchoonmaakVisie kan u uitstekend van dienst zijn bij een eenmalige schoonmaak of periodiek. Onze ervaren medewerkers laten uw huis weer stralend schoon en lekker fris achter.

Onze medewerkers verzorgen de schoonmaak van uw woonhuis, appartement, kamer of ander woongelegenheid tot in de puntjes, zodat u, uw medewerkers en uw klanten weer kunnen genieten van een schone leefomgeving. U kunt ons inschakelen voor al uw periodieke en éénmalige schoonmaakopdrachten.

Grote schoonmaak thuis, lekker fris huis

Alle kamers en trappen stofzuigen, oppervlakken afstoffen, badkamer en toilet(ten) van voor tot achter soppen, de keuken een grote beurt geven; u geeft aan wat u graag gedaan wilt hebben en wij zorgen ervoor dat u weer in een schoon huis terecht komt!

Betrouwbaarheid staat bij ons hoog in het vaandel. We zien het als onze verantwoordelijkheid om uw huis er fantastisch uit te laten zien. Schoonmaken kost vaak veel tijd en kan een zware klus zijn. Wij nemen dit werk graag voor u uit handen, zodat u kunt genieten van de tijd met familie en vrienden.

SchoonmaakVisie biedt professionele schoonmaakdiensten aan voor scherpe prijzen. Denk hierbij aan de wekelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak of bijvoorbeeld een eenmalige grote schoonmaak. Uiteraard is er van alles mogelijk en komen we u graag tegemoet in uw wensen.

Ons team bestaat uit harde werkers en staat 7 dagen per week voor u klaar. Is uw interesse gewekt? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op om te kijken of wij wellicht iets voor u kunnen betekenen.

Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. Of vraag gelijk een vrijblijvende offerte aan via deze website.

schoonmaak huis

Uw huis weer fris en stralend schoon

schoonmaakbedrijf

Eenmalig of periodieke schoonmaak

Gratis prijsopgaaf voor Huis aanvragen