Tuin

tuin ontruimen schoonmaak

Tuin ontruimen of opruimen van uw oude tuin

Tuin ontruimen? Wij verzorgen het opruimen en het afvoeren van al uw overtollig tuin materiaal, rommel, zooi, zand, stenen, bomen, grasmat, grind, bestrating, oude bielzen, betimeringen, tuinhuisjes, schutingen, etc.  SchoonmaakVisie ruimt dit allemaal voor u op en voeren het af naar het afval inzamelinspunt.

Tuin ontruimen, snel en netjes!

Regelmatig krijgen we opdrachten voor het ontruimen of opruimen van tuinen. Dit doen we onder andere voor huurders en verhuurders, huis eigenaren, woning corporaties, instellingen, scholen en aannemers.

De werkzaamheden vinden plaats op basis van een uurtarief of met een vooraf afgesproken prijs. Zodat u weer een nieuwe tuin aan kunt leggen of schoon kunt opleveren aan de verhuurder.

Is het nodig dat de tuin naar de originele staat wordt teruggebracht, dan voeren wij dit graag voor u uit.

Ons team zorgt voor een snelle oplevering van de tuin ontruiming, omdat in veel gevallen een spoedige oplevering geboden is. De huur of hypotheek loopt immers door, daarnaast kan het zijn dat de woning of het bedrijfspand aan nieuwe huurders moet worden opgeleverd. Wij begrijpen als geen ander dat de tuin ontruiming vlot en deskundig dient te verlopen; ons team staat voor u klaar.

Voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgaaf kunt u contact met ons opnemen via het formulier op onze website of gewoon door even te bellen.

tuin ontruimen

Verwijderen van uw tuinafval

terras schoonmaken

Schoonmaken terras / bestrating

Gratis prijsopgaaf voor Tuin aanvragen