Warm water

telewash warm water

Wij gebruiken een telewash systeem die het mogelijk maakt om hoge en moeilijk bereikbaar glaswerk te reinigen. Ook is dit systeem uitermate geschikt voor het reinigen van gevelbeplating, schilderwerk enzovoort. Het water is op locatie te verwarmen, immers warm water reinigt nu eenmaal beter dan koud water.

Voor het telescoopsysteem maken we gebruik telescoopstelen en de eigenschap van puur water, dit is water zonder mineralen. Wanneer we puur water over een oppervlak laten vloeien lossen vervuilingen op en droogt het betreffende oppervlak streep- en vlekkeloos op. Het reinigen van glas met het telescoopsysteem werkt sneller, effectiever en belast een gevel minder dan bij glasbewassing met een ladder. Het levert dezelfde zo niet een betere kwaliteit op.

Bij erg vuil glas en vuile gevelbekleding maken we gebruik van 60 graden warm water, waardoor het vuil nog makkelijker los laat.

Voordelen van warm water telescoop glasbewassing

  • Overal inzetbaar, zonder zware hulpmiddelen
  • Droogt streep- en vlekkeloos op en is milieuvriendelijk
  • Geen valgevaar
  • Geen belasting van de gevel
  • Uitermate geschikt voor het schoonmaken van glas, gevelbeplating en kozijnen
  • Geen kostbare constructies aan of om het pand/gebouw

Een Telewash uitgevoerd met warm water reinigt nóg beter en kan voor een breed spectrum worden ingezet; ook regulier gevelonderhoud, damwandprofielen, serres, gallerijen e.d. kunnen beter gereinigd worden met warm water. Ook in de wintermaanden kan er worden door gewerkt bij kou.

 

warm water telewash

Beplating schoonmaken met warm water

warm water telescoop wassen

Ramen schoonmaken met warm water

Gratis prijsopgaaf voor Warm water aanvragen