Bedrijven schoonmaak

PDF Files

Download Brochures

Bedrijven schoonmaak

Bedrijf schoonmaak? Al jaren hebben wij een uitstekende reputatie in schoonmaak bij particulier en schoonmaak bij bedrijven.

Gemotiveerde vakmensen voorzien in een uitgebreid dienstenpakket voor het dagelijkse onderhoud, gespecialiseerde reiniging en allerlei facilitaire diensten. We hechten ook veel waarde aan persoonlijke contacten, zowel met de opdrachtgever als met onze medewerkers, waarbij we alle partijen graag betrekken bij de ontwikkelingen binnen onze organisatie.

Schoonmaakvisie heeft een vast team gediplomeerde schoonmakers. Onze medewerkers voeren éénmalige of periodieke opdrachten uit zoals schoonmaak onderhoud, vloeronderhoud, glasbewassing, tapijtreiniging, schoonmaak van bedrijfspanden binnen en buiten, e.d. Er wordt gewerkt aan de hand van een vast werkprogramma dat vooraf, in overleg met de opdrachtgever wordt opgesteld.

Beste keuze voor uw bedrijf

De beste keuze voor reguliere schoonmaak en specialistische reiniging tegen een scherpe prijs. Biedt optimale hygiëne en diversen additionele werkzaamheden aan o.a. kantoren, bedrijfspanden, instellingen, openbare gebouwen, scholen en industriële ruimtes.

De toegevoegde waarde van Schoonmaakvisie ligt in de veelzijdigheid van de dienstverlening: schoonmaakonderhoud en facilitaire dienstverlening. Maar ook het aansturen van service medewerkers, het leveren van aanvullende producten en diensten.

Schoonmaakvisie zorgt bij bedrijven en organisaties voor netheid, hygiëne, veiligheid en tevredenheid. Wij staan dan ook garant voor een professionele inzet met een helder eind resultaat.

Wij willen tevreden klanten. Daarom beloven wij kwaliteit plus een uitstekende prijs en komen wij beloftes na. Want Kwaliteit, service en resultaat staan voorop bij schoonmaakvisie. Wilt u meer weten over onze diensten of bent u geïnteresseerd neem dan vandaag nog contact met ons op en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Condition of your home. We work in teams of 2-4 or more. A team leader or the owner.

Diensten die wij leveren.

Offerte aanvraag.

    error: Inhoud is beveiligd !