Dak coating

Dak coating

Coating aan laten brengen? Dakcoating wordt steeds meer toegepast als dakonderhoud of als alternatief voor nieuwe dakpannen. Als uw dak vervuild is en de kleur is verbleekt lijkt het dak versleten. Maar na een grondige dakinspectie blijken de dakpannen nog in goede staat te zijn. Meestal blijken er een aantal dakpannen beschadigd en vorstschade te hebben opgelopen.

Ook de aanwezige loodlappen bij de schoorsteen dienen gecontroleerd te worden op lekkage. Dit soort daken zijn heel goed te behandelen met een dakcoating. Dakcoating is gemaakt van 100% acrylaat en blijft er daardoor uitzien zoals het is aangebracht. Het verweerd niet en verkleurd niet.

Vocht trekt na het coaten niet meer in de dakpannen maar de coating is echter wel dampdoorlatend. Dit betekent dat het vocht wel van binnen naar buiten kan en goed is voor de dakconstructie.

Voordat er begonnen wordt met het coaten van de daken, zorgen wij eerst voor het reinigen van het dak. Het reinigen wordt grondig uitgevoerd, zodat het complete oppervlakte goed schoon is en de coating goed hecht. Om de kosten te drukken, kunt u zelf uw daken al gaan reinigen. Wees wel voorzichtig, u staat immers op grote hoogte om uw dak te kunnen schoonmaken. Vertrouwt u het niet, of ziet u het niet zitten om zelf het dak te beklimmen voor het schoonmaken, laat dit dan over aan de vakman. Zo weet u ook zeker dat het reinigen goed gebeurt.

De prijzen voor het coaten van daken verschillen. Zo hangt het af van de afmetingen van het dak dat u wilt laten coaten en of wij deze eerst nog moeten reinigen. Ook hangt het af van de soort dakpannen en dakbedekking. Wij zorgen er uiteraard wel voor dat wij de beste service leveren als het gaat om dakcoating voor uw dak, tegen de laagste prijzen. Bent u op zoek naar een specialist in dakcoating die de werkzaamheden voor u uitvoert tegen lage prijzen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons  op voor een gratis en vrijblijvende offerte

coating aanbrengen dak

Uw dak weer helemaal als nieuw

Diensten die wij leveren.

Offerte aanvraag.

    error: Inhoud is beveiligd !