Dakgoot schoonmaak

PDF Files

Download Brochures

Dakgoot schoonmaak

Dakgoot schoonmaken: jaarlijks keert het terug. Belangrijk, dat wel. Wist u dat er bijvoorbeeld veel ellende kan ontstaan door vallende bladeren? U herkent vast wel het volgende scenario: afvoer verstopt, goot loopt over, muur wordt nat, waardoor lekkages kunnen ontstaan, binnen worden de muren nat, schimmelvorming, houtrot. En dat is nog niet alles: bladrest zorgt voor verzuring in de goot, waardoor uw goot wordt aangetast! Een lekkende goot is het gevolg. Een jaarlijkse reiniging – en controlebeurt door een vakman uitgevoerd voorkomt veel problemen.

Ons advies is: Laat uw dakgoot vakkundig reinigen!

De veiligste manier is natuurlijk om dit karwei uit te besteden. Schoonmaakvisie staat dan ook graag klaar voor u. Eventuele noodzakelijke reparaties worden dan meteen opgelost. Neem contact op met Schoonmaakvisie voor meer informatie of om een geheel vrijblijvende offerte aan te vragen. Indien u het wenst, plaatsen wij bladvangers in de afvoerpijp om verstoppingen tegen te gaan.

Ook als het sneeuwt is het aan te raden de dakgoot zo sneeuwvrij mogelijk te maken, omdat de dakgoot ook door het gewicht van de sneeuw kan breken. Naast schone dakgoten wordt ook schade en overlast door vogels, ratten en ander ongedierte vermeden. Zij hebben geen kans meer om zich in de dakgoot te nestelen.

Soms is het ook handig coating aan te brengen zodat de dakgoot langer mee gaat. Eens in de zoveel jaar moet een dakgoot worden vervangen. Er kan dan worden teruggevallen op de oude

Diensten die wij leveren.

Offerte aanvraag.

    error: Inhoud is beveiligd !