Dak reiniging

PDF Files

Download Brochures

Dak reiniging

Dak schoon laten maken door een schoonmaakbedrijf met ruime ervaring op het gebied van dak reiniging. Schoonmaakvisie kan u hierbij goed van dienst zijn. Een mooi en schoon dak is de finishing touch van uw huis. Daarnaast is het technische aspect van belang. De mosplantjes dringen zich namelijk tussen de dakpannen en leien waardoor deze aangetast worden en schade kan opleveren.

Wij kunnen u van dienst zijn met dakreiniging. Wat voor een dak u ook heeft, wij maken het altijd weer mooi schoon. Wij hebben de mensen en machines in huis om uw dak professioneel te reinigen. Na de dakreiniging is het van belang het dak te beschermen. Door het dak na de reiniging te impregneren wordt het vocht- en vuilafstotend. Zo heeft u jaren plezier van een schoon dak en een mooier huis.

Dak reiniging met hoge druk

Wij reiniging met hoge druk onder een bepaalde hoek tot er een maximaal resultaat is. Uw dak zal er dan weer als nieuw uit zien, echter voor een maximaal langdurig resultaat zou u uw dak ook nog kunnen “hydrofoberen”. Dit houdt in de volksmond in dat uw dakpannen geïmpregneerd worden. Uw dak is dan waterafstotend waardoor uw pannen niet kapot kunnen vriezen en mos of algen geen kans hebben om te hechten. Het hydrofoberen is een ware investering aan uw dak omdat de levensduur tussen de 5 en 10 jaar verlengd word.

Voordelen dakreiniging

  • Fraai uiterlijk
  • Waardebehoud woning
  • Langere levensduur dakpan/daklei
  • Kostenbesparend (denk aan vervangen dakpan/daklei/panlatten, etc.)

Diensten die wij leveren.

Offerte aanvraag.

    error: Inhoud is beveiligd !