Glasbewassing

PDF Files

Download Brochures

Zakelijk of particulier

Wij verzorgen dagelijks de glasbewassing van particuliere woningen, bedrijven, scholen , kerken, vve’s, etc. Wij werken uitsluitend met goed opgeleiden en ervaren medewerkers. Ons motto: wij wassen alles, zolang er maar glas in zit. Vandaag nog een scherpe aanbieding ontvangen? Vraag dan nu meteen een gratis  vrijblijvende offerte aan. U ontvangt altijd binen 24 uur een reactie van ons.

Telescopische glasbewassing (osmose) tot 15 meter

Met behulp van een telescopische arm zijn we in staat om ramen op de bovenverdiepingen goed en snel te wassen, zonder dat daarvoor een hoogwerker of steiger vereist is. We maken daarbij gebruik van zogenaamd osmosewater, water dat geen strepen nalaat op de ramen. Het afnemen van ramen is daarom niet langer noodzakelijk, terwijl de kwaliteit van de glasbewassing goed blijft.

Ramen lappen van binnen en buiten

Uw ramen worden, uiteraard indien gewenst, van buiten en van binnen gewassen. De kozijnen en vensterbanken nemen we hierbij mee. Streeploos, glanzend en stralende schone ramen!

Hoogwerker ramen wassen

Voor klussen waar een ladder of onze telescoop niet voldoende is, gebruiken we een hoogwerker. Met behulp van onze hoogwerker kunnen we de ramen en kozijnen van woon- en bedrijfspanden met meerdere verdiepingen of lastig te bereiken plekken goed bereiken en schoonmaken.
 
De Medewerkers die we hebben ingehuurd, zijn professionals die er trots op zijn uitstekend werk te leveren en u verwachtingen te overtreffen.
Uw tijd is kostbaar en we begrijpen dat schoonmaken eigenlijk nog maar één item op uw takenlijst is.

Service kwaliteit

Schoonmaakvisie

Diensten die wij leveren.

Offerte aanvraag.

    error: Inhoud is beveiligd !