Spinnenwering

PDF File

Download Prijslijst 2023

Anti spinnenbehandeling

Schoonmaakvisie is de specialist op het gebied van spinnen weren. Door onze ervaring, vakkundige medewerkers en modern materiaal bent u altijd verzekerd van een optimaal resultaat. Spinnen zijn onze natuurlijke bondgenoten tegen vliegen, muggen en andere insecten. Maar dat ze op ongewenste plaatsen hun web achter laten en ramen of kozijnen bevuilen, dat wil niemand. Vele huishoudens en bedrijven hebben hier jaarlijks last van en roepen de hulp in van ongedierte bestrijders en (specialistische) schoonmaakbedrijven voor een spin vrije woon- en/of werkomgeving.
Spinnen zijn in Nederland een beschermde diersoort en dus is het spuiten met gif om de spin te doden niet toegestaan voor zowel particulieren als professionele bestrijders.

Spin wering tot 6 maand

Het middel dat wij gebruiken om de spinnen te weren is 100% biologisch afbreekbaar en heeft een langdurige werking tot maar liefst 6 maanden.
Wij raden het aan om het maximaal 2 x per jaar dus om de 6 maanden door ons bedrijf te laten doen.
Bij de behandeling wordt er een transparante conserveringslaag aangebracht waaraan een spinnenweb zich niet kan hechten.
De behandelde plaatsen worden hierdoor on interessant voor de spin om zich op te houden, waardoor deze een andere plek zal zoeken . Daar naast zorgt de natuurlijke conserveringslaag ervoor dat de vervuiling welke veroorzaakt wordt door spinnen , luizen , vliegen , muggen , wespen , witte vlieg , wants , trips en spint, wordt afgestoten waardoor het behandelde oppervlak langdurig schoon blijft.

Heeft u interesse in deze service vraag dan vandaag nog een geheel vrijblijvende offerte aan.

spin wering

Weg met die spinnen!

Diensten die wij leveren.

Offerte aanvraag.

    error: Inhoud is beveiligd !
    Chat openen
    Scan de code
    offerte aanvraag