Tapijtreinigen

PDF Files

Download Brochures

Tapijt reinigen thuis of werkplek

Vloerbedekking heeft, waar geleefd en gewerkt wordt, voortdurend te lijden door vervuiling. Denk aan de inloop van zand en stof, maar ook aan speciale vlekken zoals rode wijn, cola, spaghettisaus, urine/ontlasting van huisdieren. In de meeste gevallen krijgen wij het tapijt weer als nieuw! Onze garantie is: “Wat wij er niet uit krijgen krijgt niemand er uit”.

Werkwijze tapijtreiniging

Kasten en TV meubels blijven in príncipe op hun plaats. Wilt u deze toch verplaatsen, laat het ons gerust even weten! Tafels en stoelen verplaatsen wij voor u. Kleine huisraad kunt u voor dat wij komen tijdelijk in een andere kamer plaatsen. Na de grondige tapijtreiniging zetten wij ook alles weer keurig op zijn plaats terug.

Tapijt reinigen: meer dan alleen het oppervlak

Tapijt schoonmaken is niet makkelijk, want doorgaans bereikt u alleen het oppervlak van het tapijt. De vervuiling bevindt zich echter veel dieper in het tapijt. Schoonmaakvisie is gespecialiseerd in het reinigen van tapijt, waarbij het vuil dat diep in het tapijt zit wordt verwijderd.

Wilt u door ons uw tapijt laten reinigen? Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende offerte. Voorstel op maat!

Diensten die wij leveren.

Offerte aanvraag.

    error: Inhoud is beveiligd !